MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR KADROYU TAMAMLAMADAN YAPAMIYOR!


Basketbol da ilimizi temsil eden ve son yıllarda ortaya koyduğu performansla her kesim tarafından takip edilen AGÜ Spor´da yabancı oyuncuların kadroda yer almaması takımın oynadığı maçlarda zayıf bir görüntü vermesine neden oluyor. Özellikle sezon öncesinde yapılan bazı turnuvalarda birçok alt yapı oyuncusunu sahada deneme şansını bulan teknik heyet istenilenleri bir türlü genç oyuncularla gerçekleştiremedi. Aldığı mağlubiyetlerin hiçbir önemli olmasa da yine de taraftarının galibiyetler beklediği AGÜ Spor´da yöneticiler Amerika´da oynayan oyuncularının da kadrolarına katılmalarıyla ligde fırtına gibi eseceklerini söylüyorlar. Demem o ki AGÜ Spor´un şimdiki aldığı sonuçlara pek kulak asmamak en doğrusu.
Yapılan transferlerde alınan isimlere baktığımız da Amerika´daki Kadınlar Ligi´nde (basketboldaki en önemli lig) oynayan 3 oyuncu deniyor ki bende şimdiden AGÜ Spor´un nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyorum. Çünkü her sezon önemli isimleri kadrosuna kattıklarını belirten Ayhan Avcı ve yöneticiler nedense liglerin veya Avrupa Kupaları´ndaki maçların sonlarına doğru iflas bayrağını çeken şirketler gibi beyaz bayrak sallayarak bu sezon şöyle oldu veya böyle oldu diyerek belirlenen hedefin gerçekleşmediğinden bahsediyorlar.
Umarım bu sezon gerçekten istenilen isimler tam olarak kadroya monte edilmişlerdir. Çünkü AGÜ Spor´dan taraftar bir kupa bekliyor. Uzun zamandır ağızlarda dolaşan bu söylem umarım bu sezon sonunda gerçeğe dönüşür. Bende bunu merakla beklerken şimdiden tüm kulüp çalışanlarına ve oyuncularına başarılar diliyorum?

 


13 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv