MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR YOLUNA EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Geçtiğimiz haftalarda mali problemler yaşayan ve sıkıntılı süreci atlatması için bu haftanın sonuna kadar günü olan AGÜ Spor´da moraller bir hayli yüksek. Mali krizin aşılması ve gerek kadrodaki oyuncuların ödemesinin yapılması, gerekse de yabancı oyuncuların lisanslarının çıkartılması takımda neşenin bir kat daha artmasına neden oldu. Yöneticilerin daha bir hafta öncesine kadar kara kara düşündükleri bu mali olayın çözümlenmesinde ilimizin yöneticilerini büyük fonksiyonları olduğunu belirtmek isterim. Gerek siyasi gerekse de STK´lar AGÜ Spor´un yolunda giden dümenini şarampole çevirmemek için tüm desteklerini verdiler.

Malumunuz AGÜ Spor iç yapısında yer alan oyuncuların paraları ve geçen sezondan ödenmesi gereken bedeller derken kulübün yaklaşık 2 Milyon TL paraya ihtiyacı vardı. Bu miktarı bir anda bulması da çok zordu. Sponsor firmadan gelecek olanı düşünerek bu zamana kadar hesap yapmışlardı. Ama gördüğünüz gibi hesaplar bazen beklendiği gibi olmuyor.

Yaşanan tüm bu sıkıntılı süreç geride kaldı. Artık yoluna emin adımlarla ilerlemek zorunda olan AGÜ Spor´da yöneticiler de, hesaplamalar konusunda sağlam adım atmalılar. Oyuncu transferlerinde başka takımların oyuncularını getirmekten daha çok, alt yapıdan yetişmiş oyuncuları A Takım kadrosuna dâhil etmenin hem mali yönden hem de ildeki gençlere verilecek mesaj yönünden önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bir sporsever olarak takıma destek olan ve yolunda ilerlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. AGÜ Spor bu sezon gençlerle daha da başarılı bir sezona imza atacaktır?