MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR´DA NELER PLANLANIYOR?


 

Yıllardır ilimizi bayan basketbolunda bulundurmak için çabalayan bir grup arasında yer alan Ömer Yağmur ve yanındaki bazı arkadaşları gelecek dönemle ilgili farklı bir yol planlamaya çalışıyorlar gibi geldi bana. Basketbolda neredeyse birkaç yıldır ortaya konan hedefler ve yapılan çalışmalarda istenilenlerin son anlarda ellerden kayıp gitmesi stratejide değişikliğe gidilmesine neden oldu diyebilir miyiz bilemiyorum.
Ama görünen o ki Ömer Yağmur ve ekibi ilimiz basın mensupları ve bu işle bizzat zaman geçirenlerle bir değerlendirme toplantısı yapmayı düşünmüşler. Aslında yapılacak olan bu toplantı da birçok konuda gün yüzüne çıkacaktır. Çünkü sorulan sorular ve yanıtları derken AGÜ Spor´un son zamanlardaki kendi kabuğuna çekilmiş hali herkesin dikkatini çekmeye başlamıştı. AGÜ Spor´da gelecekte neler yapılacağı mutlak bu toplantıda konuşulacaktır ama birde bu sezonda dahil olmak üzere geçtiğimiz birkaç yıldır hedeflerden sapmalar konusunda ise kimler ne söyleyecek bunu da merak etmiyorum dersem yalan olur.
AGÜ Spor ciddi şehir desteği alarak son yıllarda yoluna devam eden bir kulüp. Bu kulübe verilen destek futbolun dışında diğer salon sporlarından hiçbirine verilmedi. Bu nedenle de belirlenen hedefler konusunda mutlak ama mutlak sonuca ulaşılması için her kesim görüşünü belirtmeye çalışıyor. Yöneticiler de umarım bu toplantı da ortaya konan görüşleri dikkate alırlar da kulübün daha istikrarlı yoluna devam etmesi için düşünceleri değerlendirirler?


25 SUBAT 2016 KAYTV PERŞEMBE paylaşan: kaytv