MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜ´YE, AVRUPA İÇİN SAHİP ÇIKALIM!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi en iyi şekilde bu sezon temsil etmek için çaba harcayan, fakat mali olarak pek yeterli olmayan bir bütçeye sahip AGÜ Spor, Avrupa sahnesinde İstanbul Üniversitesi ile rövanş maçında karşı karşıya geldi ve maçta oyuncuların inanmışlığı ile istediklerini gerçekleştirdi. Takımın oyunu ve sahada mücadelesi bir kenara, bu konuda teknik heyetin saha kenarında çabası görülmeye değerdi. Avrupa arenasında ilimizi ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek, Kayseri adından söz ettirmek isteyen bu takıma sahip çıkmalıyız. Yıllardır başarılı bir şekilde ilimizin adını duyuran AGÜ Spor, bu sezon ne yazık ki mali problemlerle karşı karşıya. Gerek siyasilerimize, gerekse de iş adamlarımıza büyük işler düşüyor. Kulübün adı Abdullah Gül. Başka ne söylenebilir ki?

AGÜ Spor sahasında konuk ettiği İstanbul Üniversitesi´ni farklı yenerek, aslında bir nebzede olsa küçük bir destekle yola emin adımlarla devam edeceğinin sinyalini verdi. Tabi bu arada, rakibinde iki yabancısının sakatlık nedeniyle kadrosunda yer alamadığı belirtmek gerekir. Gördüğünüz gibi bizi İstanbul´da yenen bu takım, 2 oyuncusundan noksan olunca ne kadar farkla mağlup olabiliyor. Dile kolay 99 sayı yiyen bir İstanbul ekibinden bahsediyoruz.

AGÜ Spor skor konusunda bir oyuncuya ve uzun boylu bir başka oyuncuya ihtiyaç duyuyor. Bu konuda da aslında Başkan Ömer Yağmur´la konuşsam da onunda ağzındaki ?para para´ oluyor. Ne diyelim o zaman iş Bakan Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e düşüyor. Umarım destekleri bu sezonda AGÜ ile olur. Bu takım desteği hak ediyor?