MUSTAFA GÜRBÜZ


AKHİSAR HAZIRLIKLARI VE ŞUMİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu hafta sahasında ligin alt sıralarında yer alan Akhisar ile karşılaşacak olan Kayserispor´da futbolcular yoğun bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Yapılan çalışmalarda cezalı olanlar dışında diğer isimler tam kadro hazırlıklarını yapıyor. Maç için geri sayım yaşanırken diğer yandan teknik ekiple ilgili gün geçmiyor ki farklı sesler ortaya çıkmasın.

?İyi ki Beşiktaş maçında bir hareket yaptı´ dedirtircesine son günlerde hala spor kamuoyunda sıcak tutulmaya çalışılan bu olay için ne desem bilemiyorum. Daha ligin bitmesine iki hafta kalmışken ben, gelecek veya gidecek diye herhangi bir isim vermekten kaçınıyorum. Takım içinde bir sorun çıkmasın diye bu konuyu sezon sonuna bırakıyorum.

Burada Akhisar maçına kısa bir süre kalmışken morali ve motivasyonu bozmadan son iki hataya odaklanılmalı diye düşünüyorum. Umarım bu iki haftalık süreçte galibiyetler bizimle olur da sezon bitiminde ortaya bir hedef konmuş olur. Yoksa daha çok konuşacağımız konu çıkacak benden söylemesi?

Şumi´ye bir parantez açmak gerekiyor. Şumi hareket ve tarz olarak baktığımızda birçoğumuzun sempatik bulduğu bir isim. Ama anladığım, bazılarımız hala takımdan bu teknik heyetin gitmesini istiyor. Ben bunu doğru bulmuyorum?