MUSTAFA GÜRBÜZ


ATLETİK NE DE GÜZEL YAPTI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Voleybolda ilimizi başarılı bir şekilde temsil eden ve bu sezon hedefini 1.Lig olarak belirleyen Kayseri OSB Teknik Kolej Atletikspor, grubunda verdiği en önemli mücadeleyi set vermeden geçerek önemli bir başarıya imza attı. Ligin ne denli çetrefilli olduğunu bildiğim için alınan bu galibiyetin, temsilcimiz tarafından iyice önemsendiğini de hafta sonundaki organizasyonda net bir şekilde görmüş oldum. Ligin önemli ekipleri arasında yer alan Ereğli gibi güçlü rakibi eli boş gönderen temsilcimizde, maç sonrasında tam bir şölen havası yaşandı. Maçta inanılmaz baskı oluşturan taraftar ve voleybol severleri de unutmamak gerekir. Salonda tribünlerin tıklım tıklım dolu olması bir kenara, bir de salonda servis çizgilerinin arka bölgelerine de taraftarın alınması, saha içindeki ambiyansı muhteşem yapmış. Rakip oyuncuların elleri-kolları birbirine dolaşıyor desem de, temsilcimiz oyuncuları da başhakemin servis atış düdüğünü duymayacak kadar farklı bir atmosfere girmişlerdi.

Kısacası böylesi bir maç sonrasında Atletik, sezon başından bu yana istediği hedefini gerçekleştirmiş oldu. Yani grupta ilk iki takım arasında yer alarak, adını finallere yazdırma başarısı gösterdi. Şimdi iş kalan maçların kazanılması ve sonrasında da play-off maçlarında 1.Lig biletinin alınmasıdır.

Başkan Adil Özhan sezon başında bu hedefle yola çıkmış ve takımda buna göre de büyük değişim yapmıştı. Umarım oyuncular bunu iyi idrak ederler ve yönetimin bu el açıklığını fırsata çevirerek isimlerini 1.Lig´e yazdırırlar?