MUSTAFA GÜRBÜZ


ATLETİK NE YAPIYOR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimiz voleybol takımlarından Atletik Spor, 2.Lig´de yoluna dolu-dizgin devam ediyor. Bu sezon ligi ilk sırada tamamlayarak bir üst lige çıkmak isteyen takımda yaşanan gelişmeler, kimileri tarafından hayranlıkla, kimileri tarafından da endişeyle takip ediliyor. Bu endişe içinde yer alanlarından birisi de benim. Son günlerde yapılan değişimler Atletik´te güç artırma olarak yorumlansa da, ben bu konuda biraz şüpheli yaklaşanlardanım. Kulübün geçmişini ve gelecekte daim bir yapıda olması için gerekli olanların bir kenara itildiğini düşündüğümden, Atletik´in yaptığı büyük çaplı transfer harekatına şüpheli yaklaşıyorum.

Kadro konusunda bu sezon büyük değişim yapan yöneticiler, buralara kadar takımı getiren isimlerin yerine, ligde daha güçlü olunması adına bir dizi operasyonlara başladılar. Yeni gelenler kadroda yer bulurken, eski oyuncular ise kenara çekilmenin sıkıntısını yaşıyorlar.

Her ne kadar bu oyuncuların tecrübesizliğinden bahsetsek de, uzun zamandır takımı bu oyuncular sırtlamaktaydı. Hem de öyle mali boyutu düşünmeden bir sırtlanmaydı. Bu nedenle buradan yönetimdeki arkadaşları bir kez daha kararları konusunda daha hassas olmaları için uyarmak isterim. Atletik bu şekliyle ilimizi basketbolda temsil eden Kayseri Bellona yolunda gidiyor. Umarım mali yönden aynı kader paylaşılmaz?