MUSTAFA GÜRBÜZ


ATLETİK´E BEN SÖYLESEM DE!...

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Atletik´le ilgili yazdığım köşeden sonra bazı çevrelerin kulüpte sanki sorunlar olduğu yönünde bir düşünce içerisine girdikleri kulağıma geldi. Bu nedenle aslında Kayserispor´la ilgili bir yazı kaleme alacakken sıcağı sıcağına bu konuda değerlendirmemi sizlerle paylaşayım istedim. Her ne kadar transferler ve ligde mücadelesinden kısa bahsettiğim Atletik Takımı´nın ilimizde bizleri temsil etmesi ve uzun ömürlü olmasını herkesten daha çok ben isterim. Çünkü bu takımın ligde nasıl mücadele edeceğinden tutun da, oyuncuların ve yönetimlerin ilerleyen zamanlarda neler planlayacağı konusunda gerek kulüp antrenörleri gerekse de kulüplerin başkanları ile ikili görüşmelerimiz her zaman oldu, olmaya da devam edecektir.

Atletik Kulübü bu hale gelmeden önce lige nasıl çıktı ve hangi aşamalardan geçti bunları çok iyi bilirim. Hele antrenörleri Harun ve Seher, bu takımı iyi bir şekilde idare etmek için çok uğraştılar. İl Özel İdare döneminden sonra kulübün ayakta durması için Harun sağ olsun neler yapabileceğini çok düşündü. Hatta o zamanlardaki görüşlerimizde de şimdiki Başkan Adil Özhan´ın bu işe sıcak baktığını dahi konuşmuştuk. İşte o dönemlerde sahip çıkılan Kayseri Voleybol şimdi ise Atletik Spor, Kayseri´yi en iyi şekliyle ligde temsil etmeye çalışıyor. Kulüp Başkanı Adil Özhan´ı uzun süredir tanırım. Sporun içinden gelen ve gerek futbol gerekse de voleybol derken sporun tüm branşlarında gençlerin hizmetinde olacak bir kulüp kurdu. İyi de yaptı. Onun bu isteği ve şevki sayesinde Kayseri´de birçok genç sporu sevemeye başladı.

Voleybol konusunda son zamanlarda bazı yazılarımda eleştiriler yapsam da, Kulüp Başkanı Adil Özhan bana çok uzak birisi değil. Ona bu samimiyetimiz dolayısıyla kulübün desteklenmesi konusunda da çok söylemlerim olmuştur. Hatta geçen sezon birkaç takviye yapmazsan lige çıkamazsın diye de bizzat uyardım.

Şimdi gelelim önceki yazımla alakalı farklı rüyalar içinde olmaya çalışanlara. Sakın ha. Böyle bir rüya ya da hülya sizin düşüncenizde olsa da Atletik´in dostu olarak ben söyleyeceklerimi, bu köşede yazsam da ?Dost acı söyler´ diyerek arkadaşlarımda bu uyarılarımı veya eleştirilerime kulak asarlar. O yüzden bu kulüple alakalı kötü düşünce olanların ekmeklerine yağ sürmek olarak düşünce içinde olanlar, bu düşüncelerini fazla kabartmadan içlerine gömsünler. Çünkü Atletik daha uzun süre ilimizi voleybolda temsil edecek ve Adil Özhan da buna başkanlık yapacaktır. Öyle değil mi Sevgili Adil Özhan!..