MUSTAFA GÜRBÜZ


BASKETBOL ŞENLİĞİNİ KAÇIRMAYIN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizde AGÜ Spor´un ev sahipliğinde basketbol heyecanı başladı. Dün oynanan ilk gün maçlarıyla, bu eğlenceyi Kadir Has Spor Salonu´nda izleyen basketbol severler de keyifli anlar yaşadılar. 3 gün sürecek olan müsabakaların ilk günü yapılırken, geriye kalan günlerde de keyifli mücadelelerin olacağını şimdiden hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Maçlarda katılımcı takımlar, öğlen saatlerinde sahada yer almaya başlarken, oynanan müsabakaların akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etmesi basketbol heyecanının da uzun süreceğini göstermiş oluyor.   

Bazı basketbol severlerin, maçların oynandığı saatlerin çok erken olmasından yana dertli olduklarını gördüm. AGÜ´nün maçları, genelde akşamüzeri oynandığı için salonda bir grup basket sever yerini almayı ihmal etmemişti.

Bir turnuvanın yapılması ve önemli takımların ilimizde maç oynayarak sezon öncesindeki son hallerini görmek, basketbol severleri de mutlu edecektir. Bu konuda özellikle ilimiz sporseverlerinin katılımcı olmaları gerekliliğini altını çizerek belirtmek isterim. Maçlar gündüz olsa da, sevenlerin bu maçları bir fırsat olarak görmeleri ve Kadir Has Spor Salonu´nda müsabakaları yakından takip etmeleri gerekir. 2 gün daha müsabakalar ilimizde oynanmaya devam edecek. Umarım bu heyecanı kaçırmak istemeyen isimler salonda yerlerini alacaklardır. Bu arada turnuvaya Mersin BŞB., Adana ASKİ, Fenerbahçe, Bornova Becker, AGÜ Spor, İstanbul Üniversitesi takımları katılıyor?