MUSTAFA GÜRBÜZ


BASKETBOL VE FUTBOLDA MAÇ GÜNÜ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimiz temsilcilerinin her iki kulvarda yapacakları maçlar için geri sayım devam ediyor. Artık basketbol ve futbolda alınacak sonuçlar temsilcilerimizin ligdeki yoluna nasıl devam edeceğini gösterirken, diğer yandan meraklılar da alınan sonuçları bekliyorlar. Kayserispor ve Kayseri Basketbol deplasmanda mücadelesini verecek olan iki takım. İkisi de liglerinde kalıcı olmak adına oynayacakları bu karşılaşmalardan mutlak galibiyet bekliyorlar.

Kayserispor milli aranın ardından oynayacağı bu maça bir hayli eksik çıkacak gibi görünse de alt yapıdan gelen isimlerle eksik olan bölümlerini de tamamlayacaklar. İlk 11´de yer alacak isimler kendilerine verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendirip buradan en azından bir puan dahi olsa almalılar.

Kayseri Basketbol ise lige geçen hafta başladı. İlk maçında rakibini bir hayli zorlasa da ortaya koyduğu oyun ile herkesimin takdirini topladı. Ligin ikinci maçında ise yine güçlü ekiplerden Mersin ile karşılaşacak. Umarım bu takım elinden bir sürpriz yapıp galibiyeti alır da, ligde büyük bir avantajı da yakalar.

Dediğim gibi görünen bu hafta sonunda iki maç için Kayseri´deki sporseverlerin yürekleri heyecanlı bir şekilde atacak. Umarım her iki temsilcimiz de güzel sonuçlar alır da taraftarlarını mutlu ederler. En azından liglerde zorluk yaşamazlar. Kayseri Basketbol lige yeni başlasa da, Kayserispor biraz daha zaman geçirdi. Kayserispor´un kayıp yaşamaması gerekir?