MUSTAFA GÜRBÜZ


BAŞTA ZİYA EREN OLMAK ÜZERE DİĞER SEVDALILARA SESLENİYORUM!


Yok mu bu Kayseri Erciyesspor´a sahip çıkacak! Ya da Ziya Eren´i geri adım attıracak? Bakıyorum da ne kadar protesto etsen de, ne kadar laf söylense de karar verici merciler ?Nuh diyorlar ama peygamber demiyorlar.´ Yani kısacası bir kulübü daha göz göre göre katlediyoruz. Daha önceleri Kayseri Elektrikspor´a kilit vuran Kayseri Spor kamuoyu şimdi de Kayseri Erciyesspor´a şanlı mazisi olan ve bir o kadar da ülke genelinde sempati duyulan kulübe kilit vuracağız.
Kayseri Erciyesspor´da Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere yaklaşık 10 yıldır bu kulübü idare eden Ziya Eren ve arkadaşlarına bir kez daha seslenmek istiyorum: ?Gelin bu inattan vazgeçin. Kayseri Erciyesspor Kulübü bu şehrin kulübüdür. Nasıl ki geçtiğimiz yıllarda sizlerin çabasıyla Kayserispor´a sahip çıkıldıysa, Kayseri Erciyesspor´a da sahip çıkılacağına inanıyorum. Gelin bu inattan vazgeçin´ diyorum. Ziya Eren özellikle size sesleniyorum; Mali konuda kimseden bir beklentinizin olmadığını çok iyi biliyorum. Sadece manevi destek beklediniz bu şehirden. Onu da göremeyince ?ben yokum´ dediniz ve bıraktınız.
Ama şuna inanınki altyapıda bulunan yaklaşık 300 sporcunun duası size yeter. Varsın şehrin yöneticileri sizin yanınızda olmasın. Bu şehirde gönlünde K.Erciyesspor´u barındıran sporseverlerin duası ve sevgisi bence her şeyin üstündedir. Bu nedenle başta Ziya Eren olmak üzere bu kulübe gönül vermiş tüm iş adamlarına sesleniyorum bir kez daha buradan belirtmek isterim. ?Eğer geç kalırsak bu kulüpte elimizden gidecek ve Kayseri bir spor şehri olarak anılmaktan çok kulüplerin kapısına kilit vuran bir şehir olarak anılacak. Gelin bu işi düzeltelim?´