MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ BAZEN ŞAŞIRTIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadın basketbolunda iyi bir çıkış yakalayarak bu sezon rakiplerine göz açtırmayan Bellona AGÜ Spor, ligde oynadığı zor karşılaşmadan galip ayrılmasına karşın, bazı zamanlarda da alt sıradaki takımlara mağlup oluyor. Bu mağlubiyetlerin sayısı bir elin parmaklarının sayısına bile ulaşmasa da, yine de rakibin zayıflığı karşısında oyuncuların salondaki performansları hem teknik heyeti, hem de basketbol severleri şaşırtıyor. Bellona AGÜ, bu sezon iddialı transferler yapmış fakat bünyesindeki bazı oyunculardan istenilen performansı alamamıştı. İşte bu oyunculardan birisi de Latoya Sanders oldu.
Sezon başında sakatlığı nedeniyle istenilen maçlarda yer alamayan Sanders, daha sonrasında arkadaşlarıyla beraber rakip karşısına çıksa da, istenilen performansı bir türlü sergileyemiyor. Son izlediğim ciddi maçlardan birisi olan Türkiye Kupası´nın finalinde Yakın Doğu Üniversitesi´ne karşı aynı sıkıntı vardı. İlk iki periyotta rakiple başa baş mücadele örneği verilse de, daha sonrasındaki periyotta pek de hoş olmayan bir performans ortaya koyan oyuncular sahadan mağlubiyetle ayrılırken, kupayı almaya bu kadar yaklaşılan maçı kaybettiler.
Bu maçta Latoya Sanders ise her zaman olduğu gibi isteksiz bir oyun sergiledi. Umarım Avrupa Kupası maçının sonlarına geldiğimiz şu takvimde yöneticiler yapacakları farklı çalışmalarla takımdaki ahengi yeniden sağlarlar ve iki kez final oynayarak parmaklarımızın arasından kayıp giden kupayı bu sefer Kayseri´ye getiriler?