MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ, FİNALLERİ SEVİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bellona AGÜ Spor sahasında oynadığı rövanş maçında Hatay ile zorlu bir maç oynadı. İlk periyotta aslında ne kadar zor bir maç olacağını anlamıştım. Rakip ilk maçta evinde temsilcimize resmen kök söktürmüştü. Hem taraftar baskısı, hem de saha içindeki oyunu ile yine güçlü bir ekip olduğunu maçı izleyenlere gösterdi. İlk periyotta sadece 3 oyuncumuzun sayı kazanabildiğini görmek, bende olumsuz düşüncelerin hasıl olmasına sebep oldu. Özellikle rakip bazı oyuncuların attığı üçlükler ise tribünlerde maçı izleyen tüm taraftarımızı demoralize etti.
Maçın ilk yarısında resmen kaçan atışlar izleyenleri çılgına dönüştürdü. Sadece atışlardaki başarısızlıklar olsa iyi. Birde rakip oyuncuların buldukları sayılar moralleri tamamen alt üst etti. Maçın ikinci yarısında değişik bir AGÜ sahadaydı. Kaçan atışlar olsa da, mücadele hırsı takıma yeniden gelmişti. Bu hırs ile aradaki farkı kapatan oyuncular birde son periyodun ilk dakikalarında, rakibe fark atmasını bildi. Teknik ekibin kenardan haykırışları sonucunda, saha içinde rakibe büyük bir baskı yapıldı.
Karşılaşmanın son saniyeleri yaklaşırken gerek sayı bulmakta, gerekse de top çalmada Bellona AGÜ Spor da oyuncular zorlanmasa da rakibin yorulduğu gözlerden kaçmadı. Zor olsa da Bellona AGÜ Spor da oyuncular, bu maçı geçerek finale ismini yazdırmasını bildi. Bundan sonrası için artık iki maç kaldı. Yani finalde hem evinde hem de deplasmanda maç oynayacak olan AGÜ, umarım üçüncü kez final oynayacağı bu kupada başarılı olur ve bekleyenlerine bir hediye verir.