MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ İÇİN TRİBÜNLERE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Çok önemli bir viraj aşamasında olan Bellona AGÜ Spor, Hatay ile cuma akşamı Kadir Has Spor Salonu´nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada alınacak 5 sayılık bir mağlubiyet bile, temsilcimizi finale taşıyacak. Finalde ise Bellona AGÜ Spor´un, bu sezonki favori olarak nitelendirdiğim Yakın Doğu Üniversitesi ile karşı karşıya gelmesi muhtemel olarak karşımıza çıkıyor.
Bellona AGÜ Spor´da oyuncular ilk maçta deplasmanda Hatay ile karşılaşmışlar ve saha ve tribün ambiyansından dolayı da, elleri ayaklarına dolanmış bir görüntü verdiler. O maçı izlerken, bazı zamanlarda temsilcimizin oyuncularının nasıl bocaladığını yakinen görme fırsatı buldum. Tecrübe konusunda sıkıntısı olmayan temsilcimizdeki oyuncuların bu denli bocalaması, o dakikadan itibaren seyirci baskısının basketbolda neler yaptırabileceğini bana daha net göstermiş oldu.
İşte bu nedenle hayati virajı geçmeye çalışan Bellona AGÜ´nün, cuma akşamı gerçekten ciddi oranda tribün desteğine ihtiyacı var. Ne olursa olsun mutlak tüm sporseverlerin bu karşılaşma için yerlerini almaları ve temsilcimize maçın son dakikasına kadar desteklerini göstermeleri gerekiyor. Sadece izlemek için değil, takımımız lehine yapılacak olan tezahüratların da çok önemli olduğunu belirtmeliyim. Böylece iki kez final oynadığı bu turnuvada AGÜ Spor, 3.kez final oynama hakkını elde edebilecek ve bu sezon bu kupayı da müzesine götürebilecektir?