MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ SPOR BURAYA KADAR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi temsil eden ve aldığı sonuçlarla sezon başında herkesin değer verdiği Bellona AGÜ Spor´da oyuncular, son oynakları Beşiktaş maçı ile bu sezonu daha önceden kafalarında bitirdiklerini göstermiş oldular. Maç öncesindeki yorumlarımda bazı durumları ele almış ve bu konuda eleştirel yaklaşımlarda bulunmuştum. Beşiktaş ile oynanan 3.maçı izlerken de yaptığım yorumların aslında ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördüm. Bu konuda bir arkadaşımda, ?Yorumların çıktı, AGÜ ipe un serdi´ dedi.
Gerçekten de Bellona AGÜ Spor, sezonu çoktan kafada tamamlamıştı. Umarım bu sezondan birçok ders çıkartılır. Çünkü ortaya bazı hedefler koyup da bunları sonuçlandıramayınca yapabileceğiniz hiçbir şey olmuyor ve etrafınıza bahane de üretemiyorsunuz. AGÜ Spor, sezon başında ortaya 3 kupa hedeflemiş ve bunlardan sadece Avrupa Kupası´nda ciddi yaklaşımları olduğunu diğerlerinde de gidebildikleri yere kadar gitmek demişti. O hedef doğrultusunda da kadro oluşturulmuştu.
Hatta kurulan kadro içinde en iddialı kadro denilmişti. Demek ki ne kadar iddialı kadro kursanız da ?Vefasız´ sporcular içinizde olursa hedef gerçekleştirmek zor oluyor. Bellona AGÜ Spor yeni dönemde çok farklı bir hedefle yola çıkacak. Öyle ki transferlerini dahi şimdiden bitirdi. Umarım bu sezon alt yapıdan çıkartacağı sporcular Bellona AGÜ´nün hedefi olur?