MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ´NÜN ?AVRUPA´ BAŞARISI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadınlar Basketbol´da ilimizi başarıyla temsil eden Bellona AGÜ Spor, Avrupa Kupası´nda oynadığı oyun ve aldığı sonuçlarla her kesimin takdirini toplamaya devam ediyor. Son olarak çeyrek final biletini alan ve rakip olarak da Fransız temsilcisi ile eşleşen AGÜ´de bayanlar, ilk maçlarını deplasmanda oynadılar. 20 sayılık bir farkla salondan galip ayrılmasını bilen bayanların aldıkları bu başarılı sonuç tüm spor kamuoyunda büyük sevinç oluşturdu.
Daha önce de bu kupada iki kez final oynama şansını elde eden AGÜ için bundan sonrasında sadece tek hedef var. O da iki kez elden kaçırılan kupanın müzeye getirilmesi. Bakalım bu konuda oyucular ne yapacaklar? Daha öncesinde gerek teknik heyet, gerekse de yöneticilerle yaptığımız konuşmalarda hep bu hedef önümüze kondu.
Geçen hafta oynanan Türkiye Kupası´nda bile, Yakın Doğu(ki çok güçlü bir ekip olarak adlandırılıyor) maçında, ben temsilcimizin bu kupayla pek ilgilenmediğini 3.periyotta ortaya koyduğu mücadele sonrasında düşünmeye başladım. İlk dakikalarda gerçek güçlerini ortaya koyan oyuncular, deyim yerindeyse rakibine de ?Aslında ben size karşı iyi mücadele örneği ortaya koyarım ama benim hedefim Avrupa´ demeye çalıştı. Umarım Avrupa´da alınan bu başarılı sonuçlar, devam eder de kısa zamanda bizler de takımımızın aldığı bu başarılı sonuçla övünürüz.