MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ´NÜN BAŞARILARINA ALIŞTIK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbol´da ilimizi başarıyla temsil eden ve her kulvarda bu sezon başarılı sonuçlara imza atan Bellona AGÜ Spor daha önce iki kez final oynadığı kupada bu hedefini yeniden gerçekleştirmesine çok az kaldı. Çeyrek Final rövanş maçında Fransız temsilcisi BLMA´yı sahasında yenen Bellona AGÜ´de oyuncuların rahat tavırları ve yedek ağırlıklı bir şekilde oynamaları aranın çok açılmamasını sağladı. Rakibi sahasında evire çevire dövdü dersek yanlış bir benzetme yapmamış oluruz.
Bellona AGÜ´de oyuncular finalde oynamak için kendilerini aşırı motive etmişler. Sadece oyuncular değil, aynı zamanda teknik kadro da bu sezon bir kupanın müzeye gelmesi için çok ısrarcılar. Sadece AGÜ´de benim gözüme çarpan Lara´nın pek isteksiz oluşudur. Lara Sanders eskisi gibi maçlarda efor harcamıyor ve arkadaşlarının bir hayli gerisinde alıyor. Daha önce oynanan Türkiye Kupası final maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşan AGÜ´de oyuncular, maçı kaybetmişlerdi. İlk iki periyotta istenilenleri ortaya koyan ve sonrasında rakibin hücumuna engel olamayan AGÜ´deki oyuncular, umarım olası bir final maçında Yakın Doğu ihtimalini de düşünerek bu maçlara ona göre motive olurlar.
Bellona AGÜ´nün bu maçında tribünde yerine alan Çevre ve Şehircilik Balkanı Mehmet Özhaseki´de maç sonrasında yaptığı açıklamada ?kupayı artık istiyoruz´ diyerek de yöneticilere ve teknik heyete bir özlemin son bulması için dileğini iletti. Umarım bu sefer kupa olur?