MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ´NÜN İŞİ ÇOK ZOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bellona AGÜ Spor işin sonuna geldi. Avrupa Kupası´nda finalin rövanşında Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacak olan AGÜ´de hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. İstanbul´da oynanacak olan karşılaşmada temsilcimiz her ne kadar galibiyet hesapları yapsa da fazla şansı yok gibi. Ligde bir maç kazanmış olmak bu rövanşı da kazanacağımız anlamına gelmiyor. Bellona AGÜ´de bazı oyuncuların sanki üzerlerine ?Ölü Toprağı´ serpilmiş gibi. Oynamaları gereken bu son maçlarda bir türlü istenilen performansı sahada sergileyemiyorlar.

Hele bir Türk vatandaşı yaptığımız Lara var ki sormayın gitsin. Bu kızımız maşallah sanki ayağının altında yumurta kolileri varmış gibi ne mücadele ediyor ne de ribauntlarda topu almak için mücadele ediyor. Yani anlayacağınız Bellona AGÜ Spor´un bu rövanş maçında işi bir hayli zor olacak.

Bellona AGÜ Spor´un yönetimi ile daha önce yaptığım bir görüşmede bazı oyuncular konusunda uyarılarım olmuş onlar da bu işin aslında farkında olduklarını ama ligde bazı durumlara göz yumduklarını söylediler. Bu oyuncuların başında da Lara geliyor. Bu gibi oyuncular artık sporun cinliğini düşünmeye ve buna göre hareket etmeye başlamışlar. Alacakları ekstra bir prim bu oyunculara farklı bir hava katıyor var güçleriyle mücadele ediyorlar. Umarım bu sefer de yönetim aklıselim işler yapar da rövanş için oyuncuları kamçılar?