MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜSPOR, AVRUPA ARENASINDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizi hem ülke çapında, hem de Avrupa´da en iyi şekilde temsil etmeye çalışan Bellona AGÜ Spor 16 takım arasına kaldıktan sonra ciddi şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlk maçta deplasmanda karşılaştığı rakibi karşısında büyük bir fark yakalayarak sahadan galibiyetle ayrılmasını bilen takımda Koç Ayhan Avcı, rövanş maçının daha zor olacağını belirtiyor. Özellikle rakibin ilk maçta sakat olan bazı oyuncularının da buradaki maç öncesinde kadroya alındığını ve zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Koç Avcı, basketbol severlerden takımlarına destek vermelerini istedi.
Fransız temsilci ile oynanacak maçın dışında ligde de önemli adımlar atmak istediklerini belirten AGÜ´de teknik heyetin hedefi ilk 3 arasında yer almak. Aslına bakarsanız AGÜ´nün ligdeki maçında böyle bir durumu ortaya koyması, gelecek sezonda Avrupa Ligi´ne gidiş biletini almak olarak yorumlanabilir. Bu sezon Avrupa Kupası´nda sonuca ulaşma isteğini ise uzun süredir beklemede kalan bir durum olarak düşünebiliriz. Güçlü bir yapı oluşturan AGÜ´nün belki de bu sezon tek eksikliği ise uyum konusunu tam olarak hesaplayamamasıdır.
Sahada mücadele eden oyunculara baktığımızda bireysel olarak yıldız olan isimler ne yazık ki birlikte bazen tam uyum gösteremiyorlar. Uyum sorunu olsa da yine de salonda oynanan maçlarda her oyuncu farklı maçlarda ön plana çıkıyor ki Avrupa maçının ilkinde son transfer Şaziye´nin ön plana çıkması gibi. AGÜ büyük oynamak istiyor ve basketbol severler de umarım bu konuda takım oyuncularına tribünlerden verecekleri desteklerle bu hedefi gerçekleştirmesinde yardımcı olurlar?