MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜSPOR, AVRUPA´DA İLERLİYOR!


Basketbolda hem Avrupa hem de ligde bu sezon için büyük hedefler ortaya koyan Bellona AGÜ Spor ligde yoluna yavaş adımlarla ilerlese de Avrupa´da rakiplere aman vermeden hızla yol almasını biliyor. Özellikle takımın Avrupa arenasında ortaya koyduğu oyun tüm basketbol severlerden olumlu eleştiriler alırken aynı başarı umarım ligde de sezon sonuna kadar devam eder.
Bakınız Avrupa Kupası´nda grubunda yenilgisiz iki takım karşı karşıya geldi. Bunlardan birisi Bellona AGÜ diğeri de Moskova temsilcisiydi. Temsilcimiz burada da rakibe diz çöktürmesini bildi ve galibiyetle bu kulvarda ilerleyişini sürdürdü. Buradan yola çıkacak olursak AGÜ için artık bu kupa da geri dönüş yok. En favori takımları bile dize getiren Bellona AGÜ bu kupada sonuca ulaşmak ve kupayı müzesine götürmek zorundadır. Koç Ayhan Avcı´ da bir konuşmamız da aslında benim sözlerimi destekleyen bir cümle kurmuştu. Ayhan Avcı, ?Avrupa´da Euro Lig´de oynamayan Bellona AGÜ´den bu sezon herkes kupayı bekliyor´ demişti.
Görülüyor ki AGÜ yaklaşık 10 yıldır bulunduğu liglerde yerini sağlama almış ve son yıllarda da kendisini korkulan bir takım hüviyetine büründürmüş. Umarım alınan bu galibiyetler artar. Çünkü gerçekten Kayseri´de başarılı takımlara ihtiyacımız var. Son yıllarda diğer kulvarlarda özellikle de futbolda, sporseverlerin hevesleri kursaklarında kalıyor. Bu durumu Bellona AGÜ düzeltebilir?