MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ BASKETBOL ÇOK İSTİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi temsil eden ve ligde şu sıralar yeni transferiyle boy göstermeye hazırlanan Bellona Kayseri Basketbol´da çalışmaların son sürat devam etmesi beni sevindiriyor. Takımın başında sezonun ilk haftalarında bin bir bela diyeceğimiz durumlar vardı. Bu durumlardan kısa sürede ilimiz yöneticileri sayesinde kurtulmasını bilen Bellona Kayseri bazı sponsorların destekleriyle de yolculuğuna kayıpsız bir şekilde ilerlemek istiyor. Her ne kadar kayıpsız ilerlemek istiyor desem de ne yazık ki, bazı oyuncular bu durumdan nasiplerini alıyorlar.

Sezon başında kıt imkanlarla transfer edilen Amstrong yerine yeni bir oyuncu ihtiyacı hasıl oldu. Transfer yasağı ve mali durumları göz önüne koyan yönetim, durumun içinden çıkabilmek için yeniden sponsorların kapılarını aşındırdılar. Ne mutlu ki çağrıları yanıt buldu ve Bellona Kayseri sakatlanan oyuncusu yerine yeni bir transfer yaparak saha içinde eksikliği gidermiş oldu. Bu arada Amstrong´a da teşekkür ederek memleketine uğurlandı.

Şimdi sırada takım kaptanı Tuğba var. Allah´tan ki onun sakatlığı ciddi çıkmadı. En azından birkaç hafta sonra yerini alabilecek. Tüm bunları şimdi neden anlatıyorum biliyor musunuz? Bellona sezon başında yaptığı transferlerle aslında orta sıralarda yer alabileceğine inanıyordu. Lakin yaşanan sakatlanmalar ve sıkıntılar takımdaki bu inancı birazcık köreltmiş oldu. Durum ne olursa o0lsun ligin güçlü rakiplerine bile sahada son haftalarda kök söktüren temsilcimizin gönlünde ilk 8 içerisinde yer almak yatıyor. Umarım bu isteklerini gerçekleştirirler de gelecek sezon daha güçlü bir ekip oluştururlar. Yalnız mali harcamaya dikkat etmek kaydıyla?