MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ BASKETBOL İÇİN DESTEĞE HAZIR MIYIZ?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadınlar Basketbol Ligi´nde bu sezon yine farklı olanı gerçekleştirmeye çalışacak olan Bellona Kayseri Basketbol´da çalışmalar devam ediyor. Ligin başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarının dozajını arttıran ve bu konuda da emin adım atmaya çalışan yöneticiler oluşan yeni ekiple ligde yine Kayseri rüzgarı estireceklerinin belirtiyorlar.

Yönetimin kafasında tek düşünce ?para´ olunca gerisi teferruat olarak rafta bekleyebiliyor. Bu sezon öncesinde bu durumu netliğe kavuşturan ve eski sponsoru Bellona başındaki isimler CEO Alpaslan Baki Ertekin ile de bu işi tatlıya bağlayan yöneticiler, şimdi ekonomik olarak geçmişten kalan borçları da kapatarak derin bir nefes almak istiyorlar. Kulübün hayatta kalabilmesi için her zaman söylüyorum; Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in desteği görmezden gelinemez. En azından belediye olarak şehrin sosyal yaşantısına bir katkı için, kulübün yaşaması için gerekli olan mali kaynağa bir nebze olsun destek vererek çarkın dişlisinin yeniden dönmesine olanak sağlamıştır.

Şehir olarak yöneticiler şimdilik ellerinden geleni yaptılar ama iş bu kadarla da sınırlı değil. İş yeni başlıyor. Asıl şimdi takımın sahadaki maçlarda desteğe ihtiyacı var. Yani kısacası hafta başında yapılacak olan ve ilk maçımızda takımımızın yanında olmalıyız. Alabileceğimiz bir galibiyetle lige yüksek moralle başlayacağımızın farkında olan oyunculara tam destek sağlanmalıdır. Pazartesi günü saat 18.00´de başlayacak ve Kadir Has´ta oynanacak olan maçta spora gönül veren herkesin gelmesini ve bu takımı ve oyuncuları yalnız bırakmadığımızı göstermelerini umarım?