MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ BASKETBOL İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda bu sezon çok sürpriz yaşayacağız. Sezonun daha başı olmasına rağmen şimdiden kendisini gösterdi. Özellikle ekonomik yönden bazı takımların lige erken havlu atmasından tutun da, bazı takımların kurumsal kimlikleri yüzünden yaşayacakları tasarruf tedbirlerine kadar bazı nedenler, ligde birçok dengenin değişmesine neden olabilir. Lige sezon başında sancılı başlayan ancak sonrasında gereken desteği bularak lige başlayan Bellona Kayseri Basketbol fikstür dezavantajını yaşadı.

Oynadığı ilk iki karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen takımın, bu hafta sahasında konuk edeceği Orman maçı, deyim yerindeyse dengelerin değişeceğinin habercisi olabilir. İlk 8 takım içinde olabilmenin temsilcimiz açısından çok önemli olduğunu her fırsatta belirtsem de, yine de bunu gerçekleştirdiği takdirde bu sezon şampiyon olmuşçasına sevinç yaşamasının da en doğal hakkı olduğunu bir kez daha belirtmekte fayda görüyorum. 

Temsilcimizin saha içinde iyi oynaması ve maça motive olması için şimdilerde tek eksiği seyirci, bir de maç sonuna kadar destekleyecek ateşli taraftar. Bu olduğu takdirde Bellona Kayseri Basketbol´daki oyuncuların, saha içinde ne denli mücadeleci olduğunu hep birlikte görmüş olacağız. Onların kısa süre içinde uyum sağlamaları herkesimin ortak görüşü olsa da umarım bu durumu bu maçta bir kez daha ortaya koyarlar ve ilk galibiyet gelir. O yüzden bizim de takımı yalnız bırakmamamız gerekir. Saha içinde onlar oynarken tribünden destek vermeliyiz?