MUSTAFA GÜRBÜZ


BİRLİKTEN GÜÇ DOĞUYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, ligde oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe´yi yenerek ardı ardına puanları almasını bilen sarı-kırmızılılar, Bursaspor karşısında da iyi bir oyunla 3 puanı alan taraf oldu. Ligin alt sıralarından bir anda aldığı puanlarla sıyrılmasını bilen ve bunu devam ettirdiği takdirde de üst sıralar için mücadele edecek olan Kayserispor, aldığı bu galibiyetle de son zamanlardaki kazanımlarının şans olmadığını göstermiş oldu.
Kayserispor yeni kadrosuyla ligde hem defans, hem de forvet hattındaki en etkili takımlar arasında yerini alıyor. Bursa maçı öncesinde yönetimin yaptığı çağrının da karşılık bulması bir hayli anlamlı. Çağrıya kulak veren taraftarın tribündeki şovu ise bir başka anlatılacak konu başlığıdır. Maç sonrasında Bakan Mehmet Özhaseki´den, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e kadar tüm yöneticilerin söylemlerinde ise birlikten gücün nasıl doğduğu oldu.
Büyük bir iş için başa geçen isimler olduklarını belirten Bakan, özellikle tüm ilimiz vekilleri ve yöneticilerinin takımın sorunlarına el atılması konusunda, hem fikir olduklarını ve başkanlığa geçen Erol Bedir´in de büyük bir taşın altına elini değil, gövdesini koyduğunu belirterek, ortaya çıkan başarı öyküsünde herkesin rolünün olduğunu işaret etti. Bu galibiyetten sonra artık gözler haftaya oynanacak olan Rize maçına çevriliyor. Bu maçında mutlak kazanılması dileğiyle. Yolun açık olsun Kayserim...