MUSTAFA GÜRBÜZ


BÜLENT UYGUN VE TSYD ZİYARETİ

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da bu hafta farklı gelişmelerin yaşanacağını daha öncesinden belirtmiştim. Özellikle yapılacak olan genel kurul öncesinde mevcut Başkan Berna Gözbaşı, bazı isimlerle yeni dönemde farklı bir yapılanma ile Kayserispor’da görevlerini sürdürmeye hazırlanıyorlar. Ankara’da bir dizi görüşme yapan Başkan Berna Gözbaşı’nın aslında listesini de tamamladığı ve bu konuda fikir alışverişi için bir Ankara turu yaptığı ifade ediliyor.

Yönetimsel olarak bu gelişmeler yaşanırken, diğer yandan Teknik Direktör Bülent Uygun da, Beşiktaş maçı öncesinde tesislerde Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şubesi yönetimi ve üyelerini misafir etti. Buradaki ziyarette takımın içinde bulunduğu durum hakkında bilgi paylaşımında da bulunan Uygun, aslında kurtuluş reçetesi konusunda bazı söylemlerinin olduğunu ve bunları da yönetime ulaştırdığını ifade etti.

Bülent Uygun burada bazı futbolcular için de söylemlerde bulunsa da, bu konu öyle abartılacak cinsten değil. Hem genç oyuncuların hem de tecrübeli isimlerin sahada maçlara motive olmaları adına bazı çalışmalar içinde olacaklarını belirten Bülent Uygun, aslında ellerinde bulunan genç oyunculardan Emre ve Nurettin’in gelişimlerini daha iyi yapabilmeleri için farklı çalışma programları uyguladıklarını da ifade etti. Yani kısacası sadece elini değil omuzlarını bu taşın altına koyduğunu ifade eden Uygun aynı şekilde desteğin şehirden de olması gerektiğini ifade ediyor. Transferlerin kısa bir süre sonrasında nasıl olacağına dair bilgiler de vereceğini belirten Uygun takımdan sezon arasında ayrılacak isimlerin de olduğunu ima ederek herkesin istediği gibi davranabileceğini kendilerinin de transferleri buna göre yapacaklarını söyledi.