ŞEVKET TEKİN


BÜYÜKŞEHİR’DE SPOR A.Ş. VAR

GELİŞİ GÜZEL - Şevket Tekin


 

 

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A.Ş., sadece Kayseri’de değil, yetiştirdiği sporcularla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Spor A.Ş. özelikle;

Doğa yürüyüşleri 

Kampları

Mahalle etkinlikleri 

Çocuklara yönelik faaliyetler 

Tüm yıl bitmeyen spor okulları

Spor buluşmaları 

Kadınlar özel etkinlikleri 

Piknik etkinlikleri ve daha sayamadığım birçok faaliyet ile ilimiz sakinlerinin gönlünü kazanıyor. 

Etkinliklerde genellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yer alıyor. Özellikle de Başkan Büyükkılıç’ın etkinliklerde yer alması, vatandaşların programlara katılmasında büyük rol oynuyor. Şehrimiz adına, kendisine teşekkür etmem gerekiyor. 

Tabii ki bir teşekkür de Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş’a. Kendisi ve ekibi, bütün organizasyonlarda bizzat bulunuyorlar ve özveri ile çalışıyorlar. 

Güzel bir ritim yakalamışlar inşallah daha da güzel olur. 

Bunların yanında Spor A.Ş., gerek spor okullarında yetiştirdiği gerekse de bünyesine kattığı sporcularla da dikkatleri üzerine çekmeye başarıyor.

Futbol, bisiklet, okçuluk, kickboks, yüzme, kayak ve daha sayamadığım birçok branşta sporcular, şehrimize ve ülkemize önemli başarılar getiriyor. 

Hatta kickboks branşında 3 madalya ile ilimize döndüler. Bunun hemen öncesinde ise Okçuluk Dünya Kupası’nda Milli Okçu Fatma Maraşlı, bronz madalya kazanarak bizleri bir kez daha gururlandırdı. 

Bu sporcuların yetiştirerek ilimize ve ülkemize kazandıran Spor A.Ş. ailesine başta Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Daha büyük başarıları şahsım, ilimiz ve ülkemiz adına beklediğimizi söylüyor ve sporcularımıza başarılar diliyorum.