MUSTAFA GÜRBÜZ


DENİZ TÜRÜÇ VE KAYSERİSPOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da sezonun bitmesiyle birlikte hareketli günlerin yaşandığını biliyoruz. Özellikle transfer konusunda birçok isimle görüşmeler yapılırken, içyapıdaki futbolcular konusunda da arayışlar ve görüşmeler de bu yoğunluğa ek olarak devam ediyor. Kayserispor önceki transfer dönemlerinde elinde bulunan isimlerin başka kulüplere gönderilmesiyle adını spor kamuoyunda sıkça duyurmuş ve hatta bazı oyuncuların bonservis bedelleri bir ilk olarak da anlatılmıştı. İşte o dönemlerden bu zaman kadar çok şey değişti.
Kayserispor ne alt yapısından ne de gurbetçi tayfasından istediği yetenekleri yakın dönemde bulamadı. Zaten bulması bir kenara, kendi hali nedeniyle ligde de yaşam mücadelesi veriyordu. Bu fırtınalı zamanlarda sadece bir tek kendisini gösterebilen futbolcu Deniz Türüç oldu. Deniz, bu sezon oynadığı maçlarda ortaya koyduğu performansla diğer kulüp yöneticilerinin de dikkatini çekti. Sadece Deniz´i transfer edebilmek için çabalayan kulüpler sahaya çıkınca, Kayserispor´da yine eski günlerdeki gibi hareketliliğin farklı bir boyutunu yaşamaya başladı.
Deniz Türüç´ün herhangi bir takıma gitmesi konusunda yönetimin net bir tavrı şimdiye kadar yok dersek yalan olur. Sezonun ortasından itibaren kulübün yönetimini devralan Erol Bedir ve arkadaşları her futbolcunun değerini bulduğunda, başka takımlara gitmesi konusunda rahat olduklarını söyledi ve söylemeye de devam ediyor. Takımdan Deniz´in gitmesi faydalı olur mu? İşte asıl sorulmak istenen sanırım bu. Deniz gitse de, kalsa da her iki şekilde de bu takıma faydalı olacaktır. Ama her zaman söylediğim gibi bonservisini yüksek ödeyen varsa, bence kalmasında da anlam yok. En azından kulübün menfaati için?