MUSTAFA GÜRBÜZ


DESTEK İÇİN TRİBÜNLER DOLMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor´u konuk edecek Kayserispor´da futbolcular, hazırlıklarına devam ederken yöneticiler de alınacak bir galibiyetle ligde nasıl bir konum elde edeceklerinin ince hesaplarını yapıyorlar. Daha önceleri bazı kazalar yapan ama bunların telafisinini gerçekleştiren Kayserispor´da futbolcuların herhangi bir kayıp yaşamamaları gerekiyor. Trabzonspor her ne kadar kardeş takım olarak lanse edilse de, saha içinde işin ciddiyetiyle hareket edilmelidir. Baktığımızda ligde acilen puanlar almak isteyen bir Trabzonspor var. Onların her ne kadar puana ihtiyaçları varsa da aynı durum Kayserispor için de geçerlidir.

Ligde üst sıraları hedefleyen Kayserispor için her maç bir finaldir. Bu nedenle ne olursa olsun bu karşılaşmadan da alacağımız puanların önemi büyüktür. Kardeş veya arkadaş ne dersek diyelim sahada galibiyet için hazır olacağız.

Futbolcuların bu mücadelesinde tribünlerde yerimizi almalıyız. Öyle ki, saha içindeki futbolcuları en azından ateşlemek ve coşkumuzu onlara yansıtmak zorundayız. Bunu yaparken de 90 dakika boyunca tezahüratı elden bırakmadan desteği sürdürmeliyiz. Yönetim bu hafta tribünlerin tamamen dolmasını bekliyor. Maçın başlama saati her ne kadar gün ortasında olsa da, bu hafta bir ayrıcalık yapmalı ve destek için tribünlerde yerimizi almalıyız?