MUSTAFA GÜRBÜZ


ERCİYESSPOR´LA İLGİLİ HER ŞEY YALAN MI?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Geçtiğimiz haftalarda Kayseri Erciyesspor ile ilgili Olağanüstü Genel Kurul kararı alındığını duymuş ve sorulması gereken ilk adresten de bilgilerin teyidini yapmıştım. Sonrasında meraklı bir bekleyiş ile ne olacak diye yazıp çizerken, bu konuda hala resmi bir adımın atılmadığı, hatta bu konudaki söylemlerin de spor kamuoyunu meşgul edecek söylemler olarak ortaya atıldığı iddia edildi.

Spor programımda da belirttiğim gibi Kayseri Erciyesspor´un Genel Kurulu ile alakalı hiç kimsenin bir haberi yok. Kaldı ki bu konuda yönetimin de, resmi bir adım atmadığı hatta bu konunun sadece o dönemde ortaya atılan bir söz olduğu kulaklarıma geldi. Eğer ki durum böyle ise Kayseri Erciyesspor´un durumu çok vahimdir.

Eğer ki bu konuda, kulübün başında yer alan bir isim; yapılmayan bir durumu, yapmış gibi gösteriyorsa inanın söyleyecek bir söz bulamazsınız. Güven konusunda zaten sıkıntılı olan spor kamuoyunda, böyle bir olayın da ortaya çıkması inanın kulübün tamamen ortada kalmasına neden olacaktır. Hatta kendisine güvenen ve bu konuda en azından destek olmaya çalışanlar da, bu kulübü kaderine teslim ederken, başında yer alanların da bir daha spor kamuoyunda sözlerinin nasıl değerlendirileceğini varın sizler düşünün.

Yani demem o ki, Erciyesspor´da yaşananlar yalan mı?..