MUSTAFA GÜRBÜZ


ERCİYESSPOR NİYE BENCİL OLDU


 

Kayseri Erciyesspor son haftalarda oynadığı oyun ve aldığı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren bir takım olmaya başladı. Son haftalarda istediği oyunu ortaya koysa da koymasa da mağlubiyetler takımın yakasına yapışmışa benziyor. Bu durumu acaba son oynanan maçta değiştirebilir mi derken hafif yönetiminde değişiminin hissedildiği kadro Karabük karşısında yerini aldı.
Maçta rakibi ezici baskısı ile bunaltan Erciyesspor da ilk yarıdan itibaren yakalanan gol pozisyonlarının boş yere harcanmasına bir anlam veremedim. Ceza sahası içine giriyorsun arkadaşına pas versen gol olacak ama o ne yapıyor; kaleye kalabalığın olduğu yerden topu filelere ulaştırmaya çabalıyor. Evet, bu durumu yapan isim Volkan. Volkan elindeki birkaç fırsatı ne yazık ki bencilliği yüzünden değerlendiremedi. Sadece o değil birde Erçağ var. Bu bencilliği yapan. Bu isimler fırsatları değerlendirseler Kayseri Erciyesspor sahadan farklı galip ayrılan taraf olacak. Olacak diyorum sadece bu sözde kalıyor. Rakip bir gol atıyor bakıyorsun ki onu da geri çıkaramıyor. Allah´tan ki kale konusunda Timuçin Beyazıt geri adım artmışta Yusuf yer almış. Bu maçta Yusuf olmasa sanırım fark 3 veya 4´tür.
Bu nedenle ne kadar çabalarsanız çabalayın bu oyunu takım oyunu yapamadığınız sürece sahada eriyip kaybolursunuz. İşte Karabük maçı bunun için size bir örnektir. Kendinizi ön plana çıkartacaksanız mücadele ve paylaşımla yapın. Böylelikle takımı da sıkıntıya sokmamış olursunuz?


22 SUBAT 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv