MUSTAFA GÜRBÜZ


ERCİYESSPOR´DA GERGİN BEKLEYİŞ!


Bu sezon istediğini gerçekleştiremeyen ve ligin altında yer alarak bir alt lige düşen Kayseri Erciyesspor´da ay sonunda yapılacak olan genel kurul öncesinde yeni yönetim ve şekillenme konusunda hala sessiz sedasız bekleyişin olması taraftarında canını sıkmaya başladı.
Özellikle Başkan Ziya Eren ve arkadaşlarının yeni dönemde görevde kalacaklar şeklindeki açıklamalarına sevinen taraftarlar takıma sahip çıkılması konusunda şehrimizin yöneticilerinden hala bir adımın atılmamasına ise farklı yorumlar yaparak eleştirilerini sıralamaya başladılar. Kayseri Erciyesspor konusunda umarım net bir adım atılır da ortalıktaki şu belirsizlik son bulur. Daha öncede bu kulüple ilgili bazı tespitlerde bulunmuştum. Eğer ki takım kendi haline bırakılacaksa bu konuda en iyisi kulübün şirket olmasıdır.
Diğer yandan takımın şirketleşmesine karşı çıkılıyorsa da mutlak ama mutlak işin başına geçecek olan kim olursa olsun destek verilmeli ve takım ilk yılında yeniden bir üst lige çıkarak mücadelesine devam etmelidir. Takımın başına geçecek derken bu isim Ziya Eren´de olabilir bir başka isimde olabilir. Ama önemli olan Erciyesspor´un isminin yüceltilmesi için herkesin ortak hareket etmesi olacaktır. Bu kulüp şanlı tarihi ile birçok başarılara imza atmıştır ki bence şuanda bulunduğu yeri hiç hak etmiyor. Bu nedenle herkesin bu konuya göre adım atması gerekir?