MUSTAFA GÜRBÜZ


ERCİYESSPOR´UN KURTULUŞU KAYSERİSPOR´DA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizde amatör futbolcuların sığınabileceği bir liman olmaktan çok, sıkıntılı bir kulüp olma yolunda ilerleyen Kayseri Erciyesspor için ne söylense az gelir. Kulübün yeni sezon öncesinde, hazırlık aşamasından tutun da, transfer tahtasının açılmaması için yapılanlara kadar ne anlatsam boş geliyor. 3.Lig´de ilk haftasını geride bırakan Kayseri Erciyesspor´da Türkiye Kupası ve bayram derken, asıl önemli olan kulübün ligde yoluna nasıl devam edeceğidir. Maçları ve kupaları bir kenara bırakmak ve bu takımı sıkıntılardan kurtarmak adına hemen bir şeyler yapmak gerekiyor.

Bakınız daha önceden belirtilen ve taraftarın da içinde umudun yeşillenmesine neden olan bir söylem vardı. Kayseri Erciyesspor için, Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir´in çalışmalar yapacağı ve kulübün başına geçecek bir yönetimle, Kayserispor´un alt yapısı mahiyetinde bir görüntü çizilecekti. En azından sarı-kırmızılı takımda oynayamayan oyuncuların, Erciyesspor´da ve mevcuttaki liglerde mücadele etmesine olanak sağlanacaktı. Ne oldu bu düşünceye?

Evet, ne oldu diye sorarken mevcuttaki yönetime de buradan sormak gerekiyor;
Sahi bu konuda bir gelişme var mı? Varsa nedir? Yoksa neden adım atılmıyor? Kayserispor yönetimi, Erciyesspor´un kurtuluşu için bir reçete hazırlamıştı. Neden adım atılmadı? İsterseniz bunları da bayram sonrasında konuşalım?