MUSTAFA GÜRBÜZ


EROL BEDİR´LE ?KAYSERİSPOR´ ATAKTA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de yeni dönemde birçok değişim yapan ve Antalya kampıyla bu başlangıcı gerçekleştiren Kayserispor´da, Erol Bedir´in yönetimin başına geçmesiyle çalışmalar bir hayli hız kazandı. Daha önce mali kriz nedeniyle ?Ne yapacağız´ diye soran taraftarlar kamuoyunda yer alan haberlerden sonra merakla sezonun ikinci yarısını beklemeye başladılar. Daha resmen olmasa da gayri resmi olarak takımın başına geçen Erol Bedir´in sahada kadroda yapacağı revizyondan ve takviyelerden sonra tribünde taraftar boyutunda da yenilikler yapacağı belirtiliyor. Özellikle maç izleyen taraftar sayısında artış yapabilmek için çeşitli organizasyonlara imza atmak isteyen Başkan Bedir umarım istediğini gerçekleştirir de dolu bir statta maç izlenirken rakipte baskı altına kolayca alınır.
Futbolcular konusunda hızlı adımlar atmak isteyen Kayserispor´lu yöneticiler, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir hayli samimi görüntü veriyorlar. Hatta bu samimiyet futbolcu isteğinde de kendisini gösteriyor. Aras ve Veli Kavlak konusunda olumlu yanıt alan sarı-kırmızlı yöneticiler, bir de Ömer´in durumuna göre cevap bekliyorlar. Baktığınızda yeni isimlerin kadroya katılması konusunda sorun olmasa da Kayserispor´un parası ödenmeyen oyuncuları için sıkıntının olabileceği fısıldanıyor. Onlarda da sadece Kana ve Welliton´un kampa katılması konusunda menajerleriyle son görüşmeler yapıldı.
Kayserispor´da yapılan çalışmalar ve kamp derken aslında herkes Sergen Yalçın´ın kampa katılarak boy göstermesini bekliyorlar. Sergen´in nasıl bir sistemi olduğu konusunda futbolcular meraklarını hafta sonundaki idmanda gidermiş olacaklar?