MUSTAFA GÜRBÜZ


ERTUĞRUL SAĞLAM´IN TRANSFER İSTEĞİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yapmış olduğu son açıklamalarda takıma bazı transferlerin yapılacağının sinyallerini veriyor. Defans hattı ve diğer bloklardaki bazı isimlerle ilgili görüş birlikteliği sağlanmış gibi bir durumla karşı karşıyayız. Boldrin, Kucher ve Espinoza´nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tabii bu futbolcular kendilerine gidecek bir kulüp bulabilirlerse! Böyle bir durumda Kayserispor Kulübü olarak açılan yerler için yeni oyuncuların da takviyesi gerekiyor. Her ne kadar isimler konusunda bilinmezlik yaşansa da, aslında teknik heyetin vermiş olduğu rapor ve Başkan Erol Bedir´in düşüncesindeki isimlerin ilerleyen günlerde ortaya çıkacağını da biliyorum.

Başkan bu zamana kadar yaptığı transferlerde aceleci davranmadı. Hatta sezon başlarında genellikle uzun soluklu araştırmalarla takviyeleri gerçekleştirmiştir. Bu zamanda da yapılacak olan transferlerde herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isimlerin, kulüple ilişiklerini koparmaları gerekiyor. Yaz döneminde Espinoza´nın, Şili´de bir takıma gideceği haberini almıştım. O dönemde transfer olur derken, ne yazık ki bu durum sonuçsuz kaldı. Kucher´in şu günlerde B.B. Erzurumspor´la ilgili bir görüşmesinin olduğu belirtiliyor. Boldrin ise hala bekliyor.

Yani Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, sezon öncesi net bir şekilde takımda bazı mevkilere transfer isteğinin olduğunu dile getirdi. İş bu saatten sonra yönetime kalıyor. Onlar da, teknik heyetin bu isteğine uymak durumundalar. Yoksa takımın sezon içerisinde yaşayacağı sıkıntılarda, teknik heyetin bir mazereti olacaktır. Bu da akıldan çıkmamalı?