MUSTAFA GÜRBÜZ


FUTBOLDA BAYRAM İZNİ SONA ERERKEN!


Bu sezon ligde iyi bir performans göstermek için gerekli takviyeler yapmaya çalışan ancak şimdiye kadar gelen isimlerden bir kaçının dışında taraftarı sevindiremeyen Kayserispor´da yöneticiler, bayram sonrasında ligde takımı sırtlayacak isimlerin takıma dahil olacağının müjdesini verdiler.
Özellikle yapılan çalışmalarda gençlerin takıma kazandırıldığını ama nokta olarak tabir edilen isimlerinde birkaç hafta içinde kadroya dahil olacağını belirten yöneticilere ek olarak teknik heyette ?asıl bombalar ilerleyen günlerde patlayacak´ diyerek taraftarın endişesini gidermeye çalışıyorlar. Transferde her dönem geç kalma alışkanlığı nedeniyle bir türlü kadroyu ilk haftalarda sahaya hazır bir şekilde süremeyen Kayserispor için aslında bu sezonda yaşananlar taraftarı şaşırtmamalıdır.
Gelen isimler her ne kadar genç olsa da yaklaşık 10 yıllık bir geçmişe baktığımızda gurbetçi oyuncuları parlatarak diğer takımlara satan Kayserispor bu sayede uzun süredir mali konularda sıkıntı yaşamadan yoluna devam edebildi.
Başkan Recep Mamur futbolda ve transferde çok tecrübeli bir isim. Bu yüzden de sezonun açılmasına daha çok var diyerek yapılacak olan transferlerin sahada nasıl bir performans gösterdiğine bakarak yorumlar yapmaya çalışmalıyız. Bakarsınız gelenler farklı bir performansta gösterebilirler?