MUSTAFA GÜRBÜZ


GENEL KURUL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da geri sayım başladı. Yeni yönetim, görevi resmen devralmak için Olağanüstü Genel Kurul´da aday olacak ve kulübün idaresini alacak. Yeni yönetim demişken bu arada liste ortalarda pek görünmüyor ya da listeye kimler girdi veya girecek belirsizliğini koruyor. Bu konuda sanırım birileri isimler yazmaya devam ediyor. Listeye girmek isteyen de var, geriye çekilip bekleyen de ama bu konuda sanırım son söz yine ilimiz yöneticilerine düşüyor.
Perşembe günü saatler 11´i gösterdiğinde Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Erciyes Salonu yine boş kalacağa benziyor. Kayserispor´un tarihinde ilk oturumda kongreler pek yapılmamış. Hatta buna şahitlik edenlerin de sayısının da çok olmadığını düşünüyorum. Geç gerçekleşmesini beklediğim kongre öncesinde her ne kadar kapılar ardından fısıltılar olsa da bazılarının gerçeklik payı olduğu kadar bazıları ise asparagas. Mesela yönetime şimdilerde vekâlet eden Erol Bedir ve arkadaşlarının mali problemler yüzünden Genel Kurul´da aday olmayacaklarından bahsediliyor. Böylesi bir duruma inanmak bana zor geliyor. Çünkü Erol Bedir ve arkadaşları durumun vahametini bilerek bu işe giriştiler. Yapılacak olanlar konusunda da hafta başında yapılan toplantıda iş dünyasına da bilgiler verildi. Bu nedenle Genel Kurul yapılır ve yeni yönetim seçilir.
İş şimdi mali sorunların aşılmasına geliyor. Burada yapılabilecek olan taraftar yönünden kombine ve passoliglerle kulübe yardımcı olmaktan geçiyor...