MUSTAFA GÜRBÜZ


GURURUNUZA DOKUNMUYOR MU, BU NASIL BİR İŞ?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de tüm takımlar sanki Kayserispor üzerine oynuyor. Gençlerbirliği ile oynanan maç ve ortaya koyulan performansı aslında hiç konuşmak istemiyorum. Ama ligdeki rakiplerimizin veya eşdeğerimizdeki takımların, maçlarında alınan sonuçlar beni futboldan gerçekten tiksindirmeye başladı. Hele birde temsilcimizdeki futbolcular, sadece kendi çıkarları doğrultusunda bazı hesaplara girmiyorlar mı, kulübü hiçe sayarak oyun oynamıyorlar mı, beni daha fazla çıldırtan bir neden oluyor.
Yahu Gençlerbirliği ile oynanan maçta alınacak galibiyet takımı rahatlatacak diyoruz ama ne görüyoruz, isteksiz oyun ve bazı oyuncuların şahsi hataları yine mağlubiyeti getiriyor. Yeter artık yeter! Oyuncularımızın bu kadar ruhsuz davranmalarına anlam veremiyorum. Gerçekten çok ağır ifadeler yazacağım ama aşırıya gitmemek için kendimi zor tutuyorum. İnsan aldığı paranın karşılığını vermelidir.
Maç sonrasında Sergen Yalçın ?istifa ettim´ diyor, takımın en iyisi diye yere göğe sığdıramadığımız Deniz, ?iyi oynayacağız falan filan´ diyor. Yeter kardeşim, sizlerin bu takımı bu hale getirmeye hakkınız yok. Kimisi sezon sonunda takım ligden düşsün de bonservisimi elime alıp öyle taliplilerimin yanına gidiyim der, kimisi de ben zaten kiralığım ne yaparsanız yapın der! Yok, öyle yağma?
Ligdeki diğer takımların aldıkları sonuçlardan bahsettim. Evet, hala bu fikrimde sabitim. Futbol sahada oynanan oyunla, alınan sonuçlarla sizleri bir yerlere getirmiyor. Bakıyorum da, takımlarda bazı futbolcular, sanki geçmişte olduğu gibi teşviklerle karşı karşıya kalmışlar. Ya da böyle düşünceler bende hâsıl olmaya başladı. Bu işin neresinden tutsam diyorum ama iş kendi göbeğinizi kesmekten geçtiğine göre, döneceğim ve kendi takımımın oyuncularına, aklınızı başınıza bir an önce alın diyeceğim. Beyler bu bina yıkılırsa altında sadece biz değil, sizlerde kalırsınız vesselam?