MUSTAFA GÜRBÜZ


HAFTA SONU İLİMİZİN MAÇ TRAFİĞİ YOĞUNLUĞU


İlimizde hafta sonunda yoğun bir spor mesaisi yaşanacak. Futbolun dışında salon sporlarında öyle bir maç trafiği olacak ki sormayın gitsin. Talas Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu yapılacak olan maçlarla sporseverlere heyecanlı anlar yaşatacaklar. Sezonların başlaması nedeniyle özellikle geçen hafta deplasmanda ilk maçlarını oynayan takımlar bu hafta evlerinde rakiplerinden puan almak için mücadele edecekler.
1.Lig ve 2.Lig derken ilimizde toplam 4 maç oynanacak. Hafta sonundaki maçların 3´ü şehir merkezinde, birisi ise Develi Spor Salonu´nda olacak. Amatör ruhla mücadele den sporcuların yapacakları maçlarda bu spora gönül verenler destek için tribünlerde yerlerini alacaklar. Pazar günü Talas Spor Salonu´nda Kayseri Voleybol Bayan takımı ile Sahabiye Spor Erkek takımları rakiplerini beklerken Melikgazi´de yine aynı gün Atatürk Spor Salonu´nda rakibinden puanlar almaya çalışacak.
Artık tüm spor dallarında maçlar başladı. Kayseri´de her zaman söylediğim gibi salon yetersizliği ile yine bu sezon da karşı karşıya kalacak. Çünkü kulüplü takımların maçları ve okulların maçları derken hemen hemen tüm branşlardaki spor müsabakaları için spor salonlarına ihtiyaç olunacak. Umarım Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz daha önce yapılan çalışma ile şehir merkezinde yer alan okulların spor salonlarından yararlanır?