MUSTAFA GÜRBÜZ


HAFTA SONUNU İYİ DEĞERLENDİRSİNLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de ligin alt sırası ile arasında fazla bir puan kalmayan ve düşme hattında olan takımların hedefi haline gelen Kayserispor´da futbolcular hafta sonunu dinlenerek geçirecekler. Ligde aranın verilmesiyle birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam eden futbolculara sadece hafta sonunda yapılacak olan referandum tatili verildi. Bakan Mehmet Özhaseki´nin geçen gün ziyaretiyle moral bulan futbolcular, burada takımın ligde kalması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdiler.

Mali olarak birazcık toparlanma yaşayan takımda son zamanlarda yaşanan kayıplar sadece puansal anlamda değil aynı zamanda parasal olarak da bir kaybın yaşanmasına sebep oluyor. Yöneticiler futbolcularla yaptıkları toplantıda takımın aldığı kötü sonuçların geride kaldığını ve sezonun ikinci yarısında yola çıkarken söyledikleri bir sözü yeniden futbolculara hatırlattılar: ?Bizim için her hafta bir final maçıdır.´

Yani anlayacağınız galibiyetler alınsa da, kayıplar yaşansa da her şeyi geride bırakarak önümüzdeki haftalarda oynanacak olan maçlara odaklanmalıyız. Taraftarın da bu niyetle tribünde yerlerini alması ve takımlarına buna göre destek vermesi gerekiyor. Başarılı sonuçları alan da, başarısızlıklarda imzası olanlar da bu futbolculardır. Öyle ise futbolculara moral ve destek için her haftanın ayrı ayrı değerlendirilmesinin gerekli olduğunu bilmeliyiz. Buna göre hafta sonlarında tribünlerde yerimizi alarak takımımıza destek vermeliyiz.