MUSTAFA GÜRBÜZ


HAYDİ ANADOLU DERBİSİ´NE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor için çok önemli bir maç, kapıya geldi dayandı. Ligde aldığı sonuçların perçinlenmesi anlamı taşıyacak olan bu maçtaki galibiyet adına, tüm futbolcular birlik oldular. Asıl önemli olan ise bu maç öncesinde taraftarların da birbirlerine, stada gelmek için çağrıda bulunmalarıdır. Yani anlayacağınız sadece yönetim değil, taraftarın da bu maçı bu kadar sahiplenmesi, beni fazlasıyla mutlu etti. Çünkü kazanmak için iki püf nokta vardır. Birisi inanmışlık, diğeri ise performans. Kayserispor´da herkesimin yaptığı açıklamalar ve sosyal medyadaki paylaşımları da, inanmışlığın fazlasıyla ortaya konduğunu gösteriyor.

Böyle olunca da biz de hafta başından bu yana yaptığımız çağrımızı bir kez daha tekrarlayarak, herkesin maça gelmesini bekliyoruz. Son yılların en önemli maçı olarak tabir edeceğimiz bu karşılaşmayla bir anlamda tarihe de tanıklık etme fırsatını bulacağız. Anadolu derbisi olarak adlandırılan birçok karşılaşma vardır. Ama Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan maçlar, hep çekişmeli ve iddialı geçmiştir. Saha dışında tribünlerde el ele, kol kola olsak da saha içindeki çekişmenin verdiği keyifle, maç sonrasında birbirimizi kucaklayarak kutlamasını biliyoruz. Bu yüzden de görülmeye değer uzun yıllar Anadolu derbisi olarak adlandırdığımız bu maçta yerimizi alalım.

Kayserispor taraftarı bu maçta ayrıca farklı bir organizasyon da yapacak. Tribünlerde farklı bir şov olacağını şimdiden belirterek, maçı sabırsızlıkla bekliyorum?