MUSTAFA GÜRBÜZ


HER İKİ TAKIMINDA KUPA TELAŞI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Öncelikle futbolda temsilcilerimizden Kayserispor, Türkiye Kupası´nda ligin güçlü ekiplerinden birisi olan ve grubun da en güçlü takımı Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Ligde istediklerini bir türlü gerçekleştiremeyen Kayserispor´da futbolcular hafta sonundaki mağlubiyetin moralsizliği ile kupaya gittiler. Aslında nasıl bir yol izlenir diye sormuyorum. Çünkü Alt yapı sorumlusu olup takımın başında birkaç haftalığına idare eden Ertuğrul hoca da bu maçta herhangi bir riski göze almayacaktır.
Oynanacak olan maç için en tehlikeli veya hazır olan futbolcularını sahaya sürecek olan Ertuğrul Hoca, umarım burada alacağı güzel bir sonuçla moral bulur ve futbolcularıyla birlikte hafta sonundaki maça daha iyi motive olur. Beşiktaş maçında yoğun bir taraftar kalabalığı olacak gibi. Birde Fikret Orman maç öncesinde kombineleri kaldırdıklarını ve biletlerle maçın izlenmesini, gelirinde şehit ailelerine olacağını açıkladı. Tebrik ediyorum. Kayserispor yoğun bir kalabalık altında oynayacağı ve geç saatte başlayacak bu maçta en azından moral için iyi bir sonuç almalıdır. Çünkü hesabında ligde oynayacağı Adana maçı var?
Gelelim Bellona AGÜ Spor´a. Onlarda hem lig, hem de kupa maçları diyor ve başarılı sonuçlarla yoluna devam ediyor. Onlarda Rus takımı ile karşı karşıya gelerek yenilmezlik unvanlarını korumak için mücadele edecekler. Bakalım bu karşılaşmada nasıl sonuç çıkacak. Çünkü ligin ilk sırasında olan AGÜ tüm rakipler tarafından korkulan bir takım hüviyetine devam ediyor. Macar iki temsilciyi de saf dışı bırakan AGÜ´nün hesabı olmasa da, rakibin ikinci olabilmek için mutlak kazanması gerekiyor?