MUSTAFA GÜRBÜZ


İCRALIK AGÜSPOR´DAKİ SON GELİŞMELER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Spor konusunda gündemimiz bugün bir hayli kalabalık. Baktığınızda öncelikle ?Kayserispor´da yaşanan gelişmeler neler diyecektim´ ama hafta sonunda AGÜ Spor´daki gelişmeler her şeyin önüne geçti. Bir de kulübün içinde bulunduğu durum, AGÜ´yü mutlaka konuşulması gereken bir durum haline getirdi. AGÜ Spor´da mali konularda yaşanan sıkıntıları bilmeyenimiz yoktur. Bu sıkıntıların aşılması için de hemen her gün çağrılarımız oluyor. Ne de olsa küçük çaplı destekler kulübün nefes almasını sağlıyor. Ama hafta sonunda yaşanan bir olay yenilir yutulur cinsten değildi. Alt yapı takımı, Giresun´dan gelişinde resmen yaya kaldı. Takımı taşıyan kulübün otobüsüne yoldaki uygulamada icralık olması nedeniyle el konuldu. Bu durumda şaşkın olan genç kızlar ne yapacaklarını bilmez bir halde ailelerini aradılar. Takımın başında bulunan teknik ekip de hemen yöneticilerini arayarak duruma bir çözüm bulunmasını istediler. Sonrasında ise o bölgeden temin edilen bir araçla genç kızlar ilimize geldiler.

Bakınız bunları anlatırken bir cümle kelam ile sizlere ifade ediyorum ama inanın o durumda olmak insanın içine çöker kalır. Bu durum karşısında kalıp da sineye çekecek kimsenin olduğunu da düşünmüyorum. İlimiz yöneticileri hala bazı konularda ısrar ediyorlar ve kulübü de kendi kaderine bırakıyorlar.

AGÜ Spor´da bu zamana kadar ilimiz yöneticileri ne istendiyse ona göre hareket etti. Hatta yönetim kademesi bile buna göre şekillendi. Yapılan çalışmalarda hemen her kademede habersiz işler yapılmadı. O zaman neden hala bu kulübe yeterince el verilmiyor anlayabilmiş değilim. Hafta sonunda yaşanan olaya kadar sakinliğimi koruyor hatta mutlak bir çıkış yolu bulunur diye düşünüyordum. Ta ki bu araca yolda el konulması haberini duyana kadar. Ama artık AGÜ Spor´da bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bakınız kulüp borçları yüzünden çok kan kaybediyor ve etmeye de devam edecek. Ligde bulunduğu yeri geçtim, adını taşıdığı 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´den tutun birçok kesime kadar herkesimin manevi yönden zarar göreceği ortada bir durumdur. Umarım bu durum kısa sürede aşılır. Hem Kayseri hem de kulübe ismini veren 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bu durumu kısa sürede atlatması için kulübe destek olurlar?