MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ BASKETBOL İYİ OLACAK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadınlar Basketbol Ligi´nde ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için sezon başında sancılı dönemi geride bırakarak hazırlıklarına başlayan Kayseri Basketbol´da, çalışmalar hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in gayreti ile sezona tutunan ve bu uğurda bazı yöneticilerin de iteklemesiyle ?ligde bu sezonda varım´ diyen Kayseri Basketbol´da ayaklar yere bastı. Yöneticiler ellerindeki imkânları kıt-kanaat kullanarak bir takım kurdular. Yapılan çalışmalar neticesinde bazı kuruluşlar da sponsorluk destekleri vermeye başladılar.

Kulağıma gelen bilgilere göre de Boydak Holding ile yapılan görüşmeler olumlu geçmiş ve ilerleyen günlerde basketbol severleri sevindirecek müjdeli haberin de verilmesi bekleniyormuş. Bu haberin yanı sıra desteğini daha da artırması gündemde de olan Boydak Holding´in ana sponsorluk olayına dahi sıcak baktığı hatta CEO Alpaslan Baki Ertekin´in bu konuda önemli adımlar atmaya hazır olduğunu da ifade ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ben de bir sporsever ve bu işi uzun süredir takip eden birisi olarak Sayın Ertekin ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çünkü CEO Ertekin bir toplantıda Kayseri kuruluşu olarak Kayseri markası olan spor takımlarına sahip çıkacağız´ demiş ve bu sözünü de sonuna kadar devam ettiriyor.

Umarım destekler artar ve sezon başında sancılı dönem dediğim ve kapanma ile karşı karşıya kalan bu takım yeniden küllerinden doğar. Çünkü Kayseri´nin bu spor branşına ve heyecanına da ihtiyacı var?