MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ-BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN KONUŞULANLAR?


Süper Lig´de son hafta deplasmanda Kasımpaşa´ya yenilen ve ortaya koyduğu oyunla taraftarının tepkisini çeken Kayserispor´da tek düşünce güçlü rakipten 3 puanı alabilmek. Bu düşünce ile çalışmalarına devam eden futbolcular en azından beraberliği dahi sağlayabilirlerse sanırım büyük bir başarıyı gerçekleştirmiş olacaklardır. Çünkü rakibin bu ligde son yıllarda yaptığı değişimlerle ne kadar güçlendiğini görmeyen kalmamıştır. Beşiktaş geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da yine Şenol Güneş ile yoluna emin adımlarla ilerlemesini biliyor.
Bu maçta yine tek sıkıntı taraftar olacaktır. Kayserispor´da kombine satışları yapıldığı zamanlarda fazla bir sayıya ulaşamayan yöneticiler sezon başında kombine satışını durdurmuşlardı. Daha sonrasında ise oynayacak bazı maçlarda bilet fiyatlarını yüksek fiyatlardan belirlemişlerdi. Gördüğüm kadarıyla bu maçta da fiyatta fazla bir oynama yapmadan aynı değerden biletleri satışa sundular.
Kayserispor da taraftar bakalım cumartesi günü akşamüzeri oynanacak karşılaşmada nasıl bir yer alacak? Çünkü bir diğer konuda maçın oynanacağı saatin erken olması. Cumartesi günü ilimizde maça gitmek isteyip de gidemeyecek isimlerde bu konuda tepki gösteriyorlar. Zaman konusunda da yöneticilerin girişimler yapması gerekiyor?


11 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv