MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ ERCİYESSPOR´DA NELER OLUYOR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizde futbolda bir zamanlar önemli takımlardan birisi olan ve adını birçok yere yazdıran Erciyesspor´da, şimdilerde dedikoduların ve söylemlerin ardı arkası kesilmiyor. ?Mevcutta bir yönetim olsunda, bu takımı idare etsin´ denen kulüpte, bakıyorum da yönetim içinde oluşan ikilem karşılıklı suçlamalarla devam ediyor. Başkan ve bazı arkadaşları bir safta yer alırken, Asbaşkan ve diğerleri de ayrı bir safta yer alıyorlar.

Kayseri Erciyesspor´da mevcut yönetimdeki bu durum da, takıma yansıyor. Sezon başlamasına sayılı günler kalmasına karşın, hala bir oluşum ve lige hazırlık havası yok. Futbolcuların sezon öncesinde lisanslarının yatırılıp yatırılmadığı bile hala bilinmezliğini koruyor. Yani anlayacağınız alt yapı tesislerinin kapısına kilit vurulmuş, lisans bedelleri yatmamış, başlarında bir teknik adam olmayan kulüpte futbolcularında lige başlaması ne kadar anlamlı olabilir ki?

Kayseri Erciyesspor´da yapılan basın toplantıları veya açıklamalarda hala yönetimsel bir kavganın devam ettiği görülüyor. Bence bu durum karşısında Saffet Külahçı´nın bir an önce genel kurula gitme kararı alması en doğrusu olacaktır. Aslında bu konudaki fikrimi, geçtiğimiz günlerde kendisiyle paylaşmıştım. Eğer ki yönetim içinde ortak bir nokta bulunmuyorsa, en doğrusu budur. Yeni dönem öncesinde yapılacak olan bir değişim, hiç olmazsa takımın bu sezonunu daha rahat geçirmesine neden olacaktır. Mali olarak sıkıntı içinde olan kulüpte, umarım toparlanma biran önce olur. Eski futbolcularından bir grubunda aslında böyle bir niyeti vardı. Yok olmaya yüz tutan bu takım için en doğrusuda böyle bir yapıdır?