MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ FARKLI OLACAKTIR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor için geri sayım başladı. Temsilcimizin artık geri sayımlarının sonuna geldiği şu saatlerde, ligde çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağını günlerdir sizlerle paylaştım. Bu maç ligde yukarıları hedefleyen temsilcimizin çıkış maçı olacaktır. Her ne kadar rakibin farklı bir hedefi, şampiyonluğu kovalama gibi hedefleri olsa da, bence her kesimin kendi işine bakması gerekecek. Kayserispor çok önemli olan bu karşılaşmada mutlak galibiyet diyecek. Çünkü bu karşılaşmada rakibinde üzerine geleceğini ve onlarında galibiyetten başka bir sonucu kabul etmeyeceğini biliyorlar. Hal böyle olunca iş Kayserispor taraftarına düşüyor. Onların tribünlerden vereceği destek, 90 dakika boyunca sürmeli ve maç sonuna kadar süren destek sonrasında ise yüzü gülen Kayseri olmalıdır.

Kayserispor´un bu maç öncesinde öylesine ciddi eksikleri de bulunmuyor. Daha önce sakatlanan isimlerin de, hafta içinde takımla birlikte çalışmalar yapmaları teknik heyetin elini rahatlattı.

Beşiktaş maçı öncesinde farklı bir kadro ile sahada yer alacak Kayserispor´da, Teknik Direktör Hikmet Karaman hem oyuncu olarak, hem de taktiksel olarak değişim yapacaktır. Rakibinde çok tecrübeli olduğunu ve kadrosunun çok kalabalık olduğunu bilerek, buna göre farklı bir maç izleyeceğimizden şüphem yok. Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın bu maçta geriye dayanan değil de devamlı saldıran bir ekiple sahada olacağını düşünerek bu heyecan veren maçı izlemek ve Kayserispor´u desteklemek için tüm Kayseri´nin statta olmasını umuyorum?