MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ, GÖZTEPE´Yİ BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor hafta sonunda oynayacağı Göztepe maçına çok önem veriyor. İki takımın da aynı puanda olması ve alacakları bir galibiyetin dahi ligde kendilerine büyük avantaj sağlayacağını bilen Kayserispor´da yöneticiler, taraftara çağrıda bulunarak hafta sonunda Fenerbahçe maçında olduğu gibi tribünlerin doldurulmasını istedi. Maç için futbolcular hazırlıklarını yaparken diğer yandan yöneticiler de farklı organizasyonlar peşindeler.

Başkan Erol Bedir yaptığı yazılı açıklama ile Göztepe maçı öncesinde taraftara seslenişinde tezahüratların statta yükselmesini istedi ve şöyle dedi: ?Süper Lig puan cetvelinde aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde kazanan ekip, (diğer maçların sonuçlarıyla birlikte ) alt sıralardan büyük oranda kopacak ve daha yukarılar için hedef belirleyecektir. Arzumuz; galip gelip üst sıralar için mücadele edecek takımın Kayserispor olmasıdır. Bu istek ve hedefimize ulaşabilmek için Kadir Has´ın tamamının dolması ve yapılacak tezahüratların, Erciyes´te yankılanması gerekmektedir.?

İşte bu seslenişten de anlaşılacağı üzere Göztepe maçı galibiyeti daha öncesinde kazanılan Fenerbahçe maçının galibiyetinin anlam kazanması için gerekli. Bu maçta alınacak 3 puan, ligdeki sıralamada takımın yerini değiştireceği gibi daha önceleri ligden düşüp düşmeyeceği hakkında yorumlar yapılan sarı-kırmızlıların, farklı hedefler için yürümesine olanak sağlayacaktır.

Farklı çalışma metodu ile bu maçta da saha içinde galibiyeti alan tarafın kendileri olması için çabalayan Teknik Direktör Hikmet Karaman, idmanlarda futbolcuları uyarmayı ihmal etmiyor. Umarım sakatlar ve cezalılar derken bu maçta fazla bir sorun yaşamayız?