MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ, GRUPLARA KALDI!


Süper Lig´de pazartesi günü Antalyaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da futbolcular yedek ağırlıklı çıktıkları Buca maçını kazanarak her iki kulvarda da var olma savaşını sürdüreceklerinin mesajını vermiş oldular. Kayserispor açısından kupa maçında yedek ağırlıklı derken aslında lig maçlarında hep değişimlerle sahaya sürülen isimler bir kez daha sahada kendilerini gösterme fırsatı buldular. Özellikle uzun süredir sakatlık yaşayan kaleci Ahamada bu maçta kaleyi korurken fazla bir sıkıntı yaşamadı.
Sadece bazı yan toplarda zamanla konusunda hatası oldu ki, yapacağı çalışmalarla eksiklerini giderecektir. Saha içinde ise gol atan isim Traore gelecek haftalarda bazı futbolcu arkadaşlarını üzeceğe benziyor. Lig maçlarında saha içinde kesik yememek için çok çalışmak zorunda kalan orta saha isimleri, Traore´nin bu gürültü yer kapma mücadelesinden etkileneceklerdir. Bu galibiyetle Kayserispor kupada gruplara kalma başarısını gösterdi. Bakalım bundan sonraki süreçte 27 takım ve mücadele nasıl yaşanacak?
Gelelim Antalyaspor maçına! Bu maçında çok önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Hakan Kutlu aslında tek düşüncesinin lig olduğunu da yaptığı basın toplantısında bizlere sezdirdi. Antalyaspor maçının hafta başında olması ve rakibin hiç galibiyet alamamış olması sanırım sarı-kırmızılı futbolcularda farklı bir etki de oluşturmuşa benziyor. Umarım takım bu maçı da kazanır ve kazasız yolunda ilerlemeye devam eder?