MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ KAMPINDA NELER OLUYOR?


Avusturya´da çalışmalarına devam eden Kayserispor bir yandan futbolcularını yeni sezona hazırlarken diğer yandan da transferde hangi isimleri kadrosuna dahil edeceğini araştırıyor. Özellikle uç mevkii dediğimiz gol yollarında 2 isimle Nakoulma ve Welliton´la bu sezon sıkıntı yaşamak istemeyen sarı-kırmızılılar oyun kurucu konusundaysa sadece Samba Sow´a güveniyorlar. Bu mevki içinde hangi ismi belirleyeceklerini yöneticiler kendi aralarında tartışıyorlar.
Defans konusunda yerlilerle bir çalışma yapan Hakan Kutlu onlar içerisine de bir yabancı oyuncu daha dahil edeceğinin sinyalini veriyor. Özellikle Brezilya´dan gelen isimlerin deneme aşamasında olduğunu belirten Kutlu bakalım bu oyunculardan veya denenen diğer oyunculardan hangisine yeşil ışık yakacak. Futbolcu seçiminde her ne kadar Hakan Kutlu´nun tercihi ismi belirleyecek olsa da Başkan Recep Mamur maliyet konusunda her kesime uyarılarını yapıyor.
Futbolcu transferinin yanı sıra Kayserispor, Avusturya´daki kampta 2 hazırlık maçı yaptı. Vasat görüntü veren bu maçları bir kenara koyarsak önemli olan hafta ortasında oynanacak olan Kasımpaşa maçı olarak görülüyor. İlk ciddi hazırlık maçına çıkacak olan sarı-kırmızılılar burada sonuçtan daha çok futbolcuların saha içerisindeki uyumuna bakacaklar. Umarım yeni gelenler kısa zamanda ayak uydururlar da sezon öncesi takımda sıkıntılar aşılmış olur?