MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ, SİVAS İÇİN GERİ SAYIMDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor sabırla hafta sonunda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Takımda ciddi bir eksik olmasa da, oyuncuların verilen uzun ara nedeniyle bir hayli tatil modunda oldukları gözlemleniyor. Ligin son haftaları yaklaşırken maçlarda alınacak olan sonuçların, alt ve üst sıraları etkilemesi de kaçınılmaz görünüyor. Kayserispor alacağı bir galibiyetle, kendisini ligin ilk 8 takımı arasına da yerleştirebilir. Kaybettiği takdir de  ise  ligde avantajını kaybetmiş bir takım olacak ve alt sıralardaki takımlarla cebelleşmeye devam edecektir.

Tüm bunların farkında olan Teknik Direktör Hikmet Karaman, hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçı hazırlıklarına ortaya koyduğu galibiyet hedefiyle son sürat devam ediyor. Galibiyet üzerine planlar yapan sarı-kırmızılıların mevcuttaki kadroda gençlere de yer verebileceğini buradan belirtmek isterim. Bu durum karşısında sadece taraftarlara takımını desteklemek kalıyor.

Sivas´la oynanacak maçların genelde gergin bir atmosferde gerçekleştiğini de unutmamak gerekir diyerek, bu hafta deplasmanda alacağımız bir galibiyetin en azından bir puanın sevincini yaşamak istiyorum. Son haftalarda yaşanan hakem hatalarına da dikkat edilmesi gerekliliğini buradan bir kez daha hatırlatarak takım oyuncularına mücadelelerinde şimdiden başarılar diliyorum. Bu arada yönetim taraftarın takımını yalnız bırakmaması adına bir organizasyon içinde olmalı ki, Sivas´ta tribün desteğinin de avantajını kullanalım?